22 augustus 2007

Britney Spears gespot in Borgerhout


Britney Spears deed maandagavond een plasje op het toilet van taverne Erasmus aan de Berchemlei. Dat beweren de kelners van de taverne. ”Ze kwam met twee grote Mercedessen, had drie bodyguards bij zich en droeg een zonnebril”, zegt kelner Ronald Busschots. ”We zijn er zeker van: het wás Britney.”

”Het moet tussen zes en zeven uur zijn geweest”,vertelt Ronald. ”Voor de deur van de taverne stopten twee grote Mercedessen 500. Dat zijn van die grote bakken, die zie je niet alle dagen.Bovendien hadden ze een nummerplaat met VIP017 en VIP018 op. Uit de auto’s stapten drie mannen en een vrouw. De vrouw kwam binnen,met één van de mannen.‘Waar is het toilet’,vroeg de man in het Engels met een Amerikaans accent.Ik wees hem de weg en de vrouw ging het toilet binnen. De man bleef voor de deur van de wc staan.”

Dat vond Ronald toch wel vreemd. ”Ik vroeg hem in het Nederlands of hij wat wilde drinken, maar hij begreep me niet.‘Sorry’, vroeg hij.‘Do you want to drink something’,vroeg ik toen.” Ronald weet het zeker: de man was een bodyguard. ”Want hij had een oortje in”, zegt hij. ”Maar hij wilde niets drinken.‘ It’s a matter of emergency’, legde hij uit.Een noodgeval,dus. Toen kwam de vrouw het toilet weer uit. Ze glimlachte naar me en zei ‘thank you’”. Op dat moment herkende Ronald haar. ”Het was Britney Spears!”

Gelezen op gva.be. Volgens ons hebben ze bij taverne Erasmus een goeie manier gevonden om gratis reclame te maken. Maar toch, Britney Spears in Borgerhout! Haha...

3 opmerkingen:

Sarah zei

ja, dat denk ik ook: gratis reclame ;))

slimme marketingtruc eigenlijk he! haha...

Sarah zei

ik heb al gelezen dat 't niet waar was, haha! 't zou een dochter van een of andere rijke oliesjeik zijn ofzo. precies of iemand zou haar hier herkennen!

de man van het café blijft trouwens wel volhouden dat het britney was... slimme marketingtruc ja :)

Coralin Jans zei

Die kwakkel schijnt al de hele wereld te beroeren...
Zie krantenbericht van 24/08

24/08 ‘Britney in Borgerhout' gaat wereld rond
"Is Britney gevlucht naar België?" vragen internationale roddel-websites zich af. Hoewel intussen duidelijk is dat de mysterieuze blonde dame die een plasje deed in een Borgerhoutse taverne niét La Spears was, blijft pipi-gate een hot item. Foto's van het bewuste toilet gingen al de hele wereld rond.

"Is Britney Spears peeing in Belgium?" (Doet Britney Spears een plasje in België) "Has Britney Spears fled to Belgium to avoid a court battle with K-Fed over custody of the kids?" (Is Britney Spears naar België gevlucht om een gevecht met Kevin Federline te ontlopen over het hoederecht voor de kinderen) of "Britney peed here!" (Britney plaste hier) (mét een foto van het zwart betegelde toilet van taverne Erasmus in Borgerhout)...

Elke zichzelf respecterende roddel-website in de wereld heeft pipi-gate intussen opgepikt. Bij taverne Erasmus in Borgerhout stond de telefoon de afgelopen dagen roodgloeiend. Blijkbaar wil de wereld alles weten over het vermeende Britney-plasje. "Vijf Nederlandse, drie Duitse, drie Franse, vier Engelse, vier Amerikaanse en twee Spaanse journalisten heb ik aan de lijn gehad", zegt eigenaar Loek van der Poel. "En morgenvroeg komen er wéér fotografen in onze wc staren. Ik denk dat ik die wc maar eens ‘Britney's toilet' ga noemen."